Spletno mesto izdelkov The Spirit of Om

Dobrodošli v spletni trgovini Dobra energija z visokokakovostnimi trajnostnimi oblačili in čudovitimi izdelki blagovne znamke 'The Spirit of Om', ki vključujejo tudi energijo kristalov, kot so ametist, roževec in turmalin.

ZA VEČ INFORMACIJ NAM PIŠITE

O nas

Filozofija

Od kod sploh ime  'The Spirit of Om'? Odgovor je zelo preprost. Ime blagovne znamke že v osnovi povzema prizadevanja in filozofijo podjetja  'The Spirit of Om'. OM se že več tisočletij uporablja kot prvinski zvok in simbol. Telo, um in dušo vodi v harmonijo, ustvarja sožitje in spodbuja celovitost. Oblačila in tekstil  'The Spirit of Om' tako spodbujajo zdravje (telo), krepijo dobro počutje (duša) ter širijo zavest o ljudeh in okolju (duh).

 

Od ustanovitve leta 2003 je  'The Spirit of Om' neodvisno podjetje, ki lahko uresničuje svoje ideje in ideale v skladu z lastnimi standardi, spletna trgovina Dobra energija pa je zastopnik za izdelke  'The Spirit of Om' v Sloveniji in na Balkanu.

 

Podjetje  'The Spirit of Om' želi prevzeti skrb za okolje in ga razbremeniti našega okoljskega odtisa. Povezanost z naravo in soljudmi je temelj tega, kar  'The Spirit of Om' razume kot uspeh. Za blagovno znamko 'The Spirit of Om' so značilni odločnost, srce in duša, volja in tudi pogum za nove poti in uresničevanje idej.

Za  'The Spirit of Om' oblačila niso le oblačila. Moda predstavlja komunikacijo, strast, veselje in umetniško izražanje. Z oblačili tako  'The Spirit of Om' komunicira od znotraj navzven - so veliko več kot le tkanina na koži in zato jim velja posvetiti vso pozornost.

 

Zelo smo veseli, da spremljate  'The Spirit of Om' na tej edinstveni, trajnostni poti, in tudi pri Dobri energiji smo hvaležni, da se kot stranke odločate za ponudbo  'The Spirit of Om' in tako prispevate pri ustvarjanju boljšega sveta.

Proizvodnja

Srce podjetja  'The Spirit of Om' je na jugu Nemčije, v čudoviti regiji Allgäu. Na Bavarskem poteka oblikovanje izdelkov, tehnični razvoj, nadzor proizvodnje, prodaja in odprema. Proizvodnja tekstila pa je predvsem v južni Evropi ob Egejskem morju, kjer raste ročno obrani organski bombaž, kakor tudi v Nemčiji in Avstriji.

Za vse naravne materiale, ki jih vključujejo izdelki blagovne znamke  'The Spirit of Om', že med gojenjem veljajo najvišji ekološki standardi. Pridelava poteka brez uporabe kemikalij, torej brez herbicidov ali pesticidov, barvanje oblačil pa brez kroma, težkih kovin in formaldehida. Uporabljena so samo certificirana, nestrupena barvila na vodni osnovi, ki ne škodujejo okolju.

 

Podjetje 'The Spirit of Om' ima certifikat GOTS ('Global Organic Textile Standard') za proizvodnjo ekološkega tekstila. Poleg tega podjetje skrbi za harmonijo in pozitivno energijo v celotnem proizvodnem procesu, zato so za  'The Spirit of Om' zelo pomembna pošteno plačana delovna mesta in delovni procesi brez pritiskov.

Ekološki bombaž Bambus

Podnebno pozitivni

Od začetka leta 2021  'The Spirit of Om' ni le podnebno nevtralno, temveč tudi podnebno pozitivno podjetje. S podpiranjem projekta ohranjanja gozdov v brazilskem deževnem gozdu namreč nemško podjetje nadomesti veliko več emisij toplogrednih plinov, kot jih povzroči s proizvodnjo, prevozom in pošiljanjem. Tako pomembno prispeva k zmanjšanju emisij na našem planetu.

 

Dobra energija, ki je spletna trgovina (in registrirana blagovna znamka) v lasti slovenskega podjetja Pikanai d.o.o., pa se tudi zavezuje, da bo vsako leto 5 % dobička od prodaje izdelkov The Spirit of Om namenila v dober namen za boljši jutri, konkretno humanitarnemu Zavodu D-Frend.

Trajnostna moda

S svojimi visokokakovostnimi ekološkimi oblačili  'The Spirit of Om' zagovarja trajnostni princip - tako materialno kot idejno.
Izdelki  'The Spirit of Om' so razviti in izdelani s skrbjo in ljubeznijo, da tako postanejo dolgotrajen spremljevalec kupcev, ki cenijo trajnostno modo. Kolekcija 'The Spirit of Om' je vedno v koraku z modo, proizvajalec pa jo nenehno (a trajnostno) dopolnjuje z novimi izdelki. Veliko časa je namenjenega za izpopolnjevanje oblačil, pri čemer se uporablja le preizkušene materiale, veliko pa je tudi preizkušanja z namenom zagotovitve popolnega prileganja oblačil telesu.

Oblačila 'The Spirit of Om' pozitivno vplivajo na avro in posebej poudarijo karizmo tistega, ki jih nosi. Poleg tega izdelke lahko kombinirate na več načinov.

Kristali

Poleg čudovitih materialov in edinstvenega oblikovanja so izdelki 'The Spirit of Om' prepoznavni, dragoceni in popolnoma edinstveni tudi zaradi mikro delcev kristalov v tekstilu. Kristali namreč pomagajo izboljšati naše počutje in pretok energije v telesu ter spodbujajo notranjo harmonijo.

 

Kristal roževec, denimo, uravnava srčni ritem in zagotavlja miren spanec. Na psihološki ravni ta kristal krepi našo empatijo in sočutje. Roževec je dragulj iz družine kremenov. Je kristal nesebične ljubezni in prijateljstva. Pomaga odpraviti strahove in skrbi v medsebojnih odnosih.

Več o kristalu roževec

Bioenergija

Skozi celoten proizvodni proces se za izdelke  'The Spirit of Om' uporablja posebne postopke, ki temeljijo na načelih bioenergije in feng šuija.

 

Bioenergija je organskem bombažu prisotna zaradi mikro delcev kristalov, ki že v osnovi spodbujajo notranjo harmonijo in sprostitev. Motivi, kot so cvet življenja in afirmacije, imajo prav tako pozitiven energijski učinek. Barve so skladne tudi z ajurvedo in tako se za vsakogar najde njemu najbolj ustrezen kos.

Ekološki tekstil

Popolnoma naravni organski tekstilni izdelki blagovne znamke  'The Spirit of Om' so ustvarjeni in izdelani z ljubeznijo in predanostjo. Uporabljeni so le najkakovostnejši materiali, kot je ročno obran certificiran ekološki bombaž. (kbA nadzorovana ekološka pridelava), bambusova viskoza in čista deviška volna. Blagovno znamko 'The Spirit of Om' odlikujejo skrbna izbira surovin, okolju prijazni, trajnostni proizvodni procesi, ki ne onesnažujejo, ter etični in socialno pravični standardi.