Spoznajte našo

Bio opremo za dom

V trgovini Dobra-energija boste našli ekološka oblačila in čudovite ekološke dodatke za dom, kot so brisače, zavese ali posteljnina.

Poglej zdaj

Informativni kotiček

 • 12.05.2024 - Alenka Lena Klopčič
  En lep pomladni dan v Zlatobeli: Dobra energija postane čarobna, ko jo delimo!

  »Dobra energija je zame to, ko se dobro počutim, ko nimam skrbi in ko sem o(d)pravila vse, kar je bilo treba postoriti, nato pa se lahko tudi malo spočijem in pač – (samo) sem.« Tako je na vprašanje, kaj njej pomeni 'dobra energija' odgovorila 11-letna Alma, hči Tinkare Kovač, ki je v soboto, 11. maja, z mamo, ki jo zelo dobro poznamo z velikih glasbenih odrov, pospremila otvoritev showrooma spletne trgovine DOBRA ENERGIJA. Showroom Dobre energije z izdelki 'počasne mode' trajnostnih materialov in izdelave ter mikrodelci kristalov znamke 'The Spirit of OM' je dobil svoj novi prostor v lepotnem salonu Zlatobela v Domžalah, kar se čudovito prepleta s poslanstvom spodbujanja lepe oz. dobre energije in (samo)ljubezni.

   

  Pročitaj više
 • (SAMO)LJUBEZEN
  11.02.2024 - Alenka Lena Klopčič
  (SAMO)LJUBEZEN

  Konceptu ljubezni je skorajda nemogoče določiti definicijo, še manj ga opredeliti kot pojem, čeravno si marsikdo to predstavlja v zoženem  razumevanju dane besede. Ljubezen kot pojem, ki opredeljuje eno od čustev. Na ravni besede, kot prenosnika, ki nosi v svojem zvenu spomin na občutek, ki nam ga je že nekoč prinesla ljubezen, kot torej čustvo ali čutenje, jo sicer lahko razumemo podobno, a v celotnem konceptu, ki ga (ljubezen) zaobjema, verjetno ne.

  Pročitaj više
 • 22.10.2023 - Alenka Lena Klopčič
  Gušti in Tomi na Mažijevem griču

  Na Mažijevem griču zaključili koncertno sezono z dobrodelno noto Guštija in Tomija – za kar se jima je poklonila tudi DOBRA ENERGIJA.

  Pročitaj više
 • 27.07.2023 - Alenka Lena Klopčič
  Kako dobro je deliti dobro energijo!

  Ta občutek – kako noro dobro je deliti dobro energijo ☺ – je plesal v mojih mislih, ko sem predzadnjo julijsko nedeljo zaključevala s tekom po Limbarski gori – čudoviti vzpetini nedaleč stran od Mažijevega griča ob Gradiškem jezeru,

  Pročitaj više
 • 01.04.2023
  Kaj je smisel življenja?

  Alenka Lena Klopčič


  Dano vprašanje je aktualno verjetno odkar se je človek začel poglabljati vase, sama pa si ga še bolj jasno postavljam v zadnjih tednih, odkar se je od zemeljskega sveta poslovil moj življenjski sopotnik, s čimer sem fizično izgubila ljubezen svojega življenja, posledično pa so se hudo spremenila moja lastna občutja – do vsega pravzaprav.  

  Pročitaj više
 • Ker je življenje dar!
  18.03.2023
  Ker je življenje dar!

  Alenka Lena Klopčič


  »Če je um jasen, bo karkoli boš naredil/-a ali dejal/-a, prineslo srečo, ki te bo spremljala kot tvoja senca.«
  To naj bi bilo sporočilo Bude, na katerega nas je zdaj že diplomante podiplomskega programa ajurvede na evropskem centru Alma Mater Europaea spomnila ena od sošolk na nedavni konferenci z naslovom 'It's About People 2023', na kateri smo posamična področja ajurvede (vede o življenju) slušateljem približali tudi predstavniki zdaj že druge generacije diplomantov omenjenega programa.

  Pročitaj više
 • Moje telo, moj dom!
  13.11.2022
  Moje telo, moj dom!

  Alenka Lena Klopčič


  Če na svoje telo gledam kot na dom moje duše, potem je moja koža kot zunanji ovoj in naj bi bila – če želim seveda trajnosten in tudi kakovosten dom – v tej vlogi, tej namembnosti tudi karseda močna oz. odporna ter (kakopak!) tudi zdrava in posledično lepa. Ker ljudje pač nosimo oblačila, pa odslej izbiram tudi najboljša možna – da ima moja koža, ki metaforično torej predstavlja ovoj domu moje duše, potrebno »nego«, ki ji zagotavlja tudi odlično počutje. To so oblačila 'The Spirit of Om'.

  Pročitaj više
 • 30.10.2022
  Kristal ružičnjak

  Ružičnjak je kristal iz obitelji kvarca. To je kristal nesebične ljubavi i prijateljstva. Pomaže u otklanjanju strahova i briga u međuljudskim odnosima.

  Pročitaj više
 • 30.10.2022
  Bambus u odjeći 'The Spirit of Om'

  Brend 'The Spirit of Om' odlikuje se pažljivim odabirom sirovina, ekološki prihvatljivim, održivim proizvodnim procesima koji ne zagađuju okoliš te etičkim i društveno pravednim standardima. Koriste se samo najkvalitetniji materijali, npr. bambusova viskoza.

  Pročitaj više
 • 30.10.2022
  Organski pamuk

  Potpuno prirodni organski tekstilni proizvodi brenda 'The Spirit of Om' kreirani su i proizvedeni s ljubavlju i predanošću. Koriste se samo najkvalitetniji materijali, poput ručno branog certificiranog organskog pamuka.

  Pročitaj više

Povežimo se!

Prijavite se na newsletter i budite informirani o našim novim ponudama i akcijama.